Interaktivt nettkurs i kjemi

Jeg har begynt å jobbe med Articulate Storyline, og mitt første prosjekt er et interaktivt nettbasert grunnkurs i kjemi. [oppdatert 2012-05-30]

Jeg anser ikke kurset for å være helt ferdig ennå, men det er nok til ca. 2 timers studium. Målgruppa mi har vært vg1 TIP-elever, men det burde passe for alle som trenger en innføring i kjemi. Du starter kurset her.

I tillegg til at kurset er tilgjengelig på nett, kan det også lastes ned som en SCORM-pakke (2004 2nd ed.). Denne er veldig kjekk å bruke for lærere, kan lastes opp i LMS-et på din skole.

Kurset finnes også i en egen versjon for iPad, som kan startes fra denne lenken. Denne krever installasjon av en gratis app. Jeg har ikke testet denne grundig ennå, men har registrert at den har problemer med å vise videoer.